Helga Corvers, JRS Belgium
helga@jrsbelgium.org
Maurice Liétartstraat 31 / 9
+32 (0)2 738 08 18
www.jrsbelgium.org


Marie Reynaud, JRS Belgium
marie@jrsbelgium.org
Maurice Liétartstraat 31 / 9
+32 (0)2 738 08 18
www.jrsbelgium.org


Vluchtelingen en migratie? Ver van mijn bed? Té complex? Voor Change kom je graag uit bed. Samen brengen we de wereld in beeld, raken we aan taboes, creëren we begrip en meer verbondenheid. Een belevenis…

11u00 – 12u30

door JRS Belgium

Change is een educatief project voor leerlingen van 12 tot 18 jaar over migratie en samenleven, volledig beschikbaar online.

Op de Teach Up nemen we een duik in het online pakket en verkennen we hoe we kritisch denken bij onze leerlingen kunnen stimuleren aan de hand van activiteiten en leermiddelen. Nadien gaan we in gesprek met Abdulkader en/of Zana over hun afgelegde parcour als migrant, maar vooral als mens. We creeëren tijd en ruimte om uit te wisselen over hoe we onze leerlingen kunnen aanmoedigen om zelf mee te werken aan sociale acties en actoren van verandering te worden, klein of groots!

Marie Reynaud & Helga Corvers

Marie en Helga werken voor JRS Belgium voor het programma Change. Helga was daarvoor bezoeker in gesloten centra voor migranten zonder wettig verblijf in België.

Abdulkader Hammal en/of Zana Hanafi

Zana en Abdulkader zijn studenten en hebben een ervaring van migratie die zij binnen het programma Change delen met leerlingen van middelbare scholen.

Onze andere workshops