YLVA BERG

Ylva baseert zich op tools uit life-coaching, mindfulness en heartfulness, deep democracy en leadership embodiment. Ze is werkzaam zowel in profit als non-profit sectoren als trainer, supervisor, projectmanager en facilitator van groepsprocessen. Daarnaast is ze zangeres en ontwikkelde een muziek-en-mindfulnessprogramma voor kleuter- en basisscholen. Thema’s die haar nauw aan het hart liggen zijn actief burgerschap, opvoeding & onderwijs en culturele diversiteit.


ylva@deep-democracy.be
www.deep-democracy.be

De wereld is 1: je klas begeleiden met de visie en tools van Deep Democracy.

11u

door HUMMUS

Deep Democracy (DD) is een methode voor inclusieve besluitvorming en conflictresolutie, maar ook een didactische tool om op een meerstemmige manier in gesprek te gaan over beladen kwesties.

Wil je de tools van deep democracy ervaren en nadien experimenteren met de kracht ervan in de klas? In deze workshop komt de zienswijze en theorie van deep democracy beperkt aan bod en geven we je de nodige hands-on uitleg en tips over het gebruik in je eigen context.

We werken met enkele tools die je het meest zal kunnen gebruiken in de klas: inchecken, de 3 magische vragen en het gesprek op voeten.