Inschrijvingsformulier

UPDATE 06/02/2020:
Teach Up! 2030 is helaas volledig uitverkocht. De limiet stond op 250 inschrijvingen. Mocht je nog geen ticket kunnen bemachtigen hebben,
dan kan je je hieronder inschrijven op de wachtlijst die wordt aangelegd. Er is een kleine kans dat in de week voor het evenement nog enkele tickets zullen vrijkomen. We contacteren jou per e-mail indien we nog een plaats voor jou kunnen vrijmaken.

 

Het evenement vindt plaats op donderdag 12 maart 2020 van 9u30 tot 16u in het H. Teirlinckgebouw, Havenlaan 88 te 1000 Brussel, waar je wordt onthaald vanaf 9u00. Een lunch wordt voorzien.

De presentaties in de voormiddag in het Auditorium zijn plenaire sessies. In de voormiddag en namiddag kan je een keuze maken uit verschillende workshops volgens jouw persoonlijke interesse.

Let op: we vragen jou om zowel een eerste en tweede keuze op te geven voor de workshops. Enkele workshops kunnen immers snel volgeboekt zijn, waardoor we niet altijd de eerste keuze kunnen garanderen.

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4  Heb je speciale assistentie nodig tijdens het evenement? Heb je een aangepaste maaltijd nodig naar aanleiding van voedselallergieën of -intoleranties? Of is er iets anders waar we rekening mee moeten houden? Gelieve dit dan bondig toe te lichten in onderstaand tekstveld.

  Tijdens het evenement zal een fotograaf de dag in beeld brengen. Bij inschrijving en deelname ga je uitdrukkelijk akkoord dat er tijdens het event foto's genomen worden. Deze foto’s kunnen later gepubliceerd worden op de website of eigen sociale mediakanalen.

  Ik wens graag per e-mail op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten van: